Vad erbjuder Lindesnickar´n?

Lindesnickar´n utför allt från fönster och dörr-snickerier till reparationer och inredning, se listan nedan för samtliga tjänster! Lindesnickar'n är mångsidig och har erfarenhet inom det mesta när det gäller snickerier. Arbeten kan utföras både hos Lindesnickar´n samt hemma hos dig. Offerter erbjuds.

Spegelfönster

Spegelfönster

Ett spegelfönster är en spegel med en fönstermodell vilket är en utmärkt väggprydnad som skapar djup i rummen och dessutom utgör ett bra alternativ till vanliga speglar med dess mer dekorativa design. Lindesnickar´n specialiserar sig på spegelfönster och har förmodligen ett av Sveriges största sortiment.

Fönster

När vanliga fönster inte duger så kan specialanpassade fönster från Lindesnickar´n vara svaret. Lindesnickar´n installerar och reparerar vanliga fönster och även mer avancerade och ovanliga fönsterformer.

Fönster
Dörrar

Dörrar

Dörrar kan komma i många mått och former och ibland funkar inte de alternativ man hittar i vanlig butik. Då kan det vara en bra idé att anställa Lindesnickar´n som kan snickra och installera de allra flesta typer av dörrar och karmar.

Byggnationer

Lindesnickar´n tar även hand om större projekt. Om du behöver bygga en veranda, farstu, carport eller till och med ett helt hus så finns Lindesnickar´n där för dig. Lusthuset på bilden byggde Kenneth Andersson själv vid 16 års ålder, tänk då vad han kan åstadkomma efter flera decennier av erfarenhet...

Byggnation
Inredning

Inrednng

Bänkar, skåp, takbjälkar och pelare. Väggfasta snickerier av olika slag kan Lindesnickar´n tillgodose. Behöver du byta en takbjälke eller fästa en bänk så är Lindesnickar´n glad och villig att hjälpa.

Möbler

Lindesnickar´n kan snickra allt från hyllor, skåp och bänkar till soffor, bord och sängar. Möblerna är av hög kvalitet och är anpassningsbara efter behov. Ett varningens ord, när man väl börjat använda handsnickrade möbler så är det svårt att återgå till opersonliga massproducerade butiksmöbler. Det är tur att Lindesnickar´n erbjuder så många typer av möbler då.

Möbler
reparationer

Reparationer

När olyckan är framme och ditt fina ekbord tappar ett ben eller en fönsterram ruttnat sönder så finns Lindesnickar´n där för dig. Istället för att slänga och köpa nytt så kan man reparera mångt och mycket. Vissa familjeklenoder kanske är så ovärderliga att reparation är det ända alternativet. Även skador och slitage på större ytor och objekt som fasader och golv kan Lindesnickar´n fixa.

Specialsnickerier

Lindesnickar´n är specialiserad i specialsnickerier, dvs. de typer av snickerier med unika mått som måste byggas från grunden efter ändamål istället för att köpas färdiga i butik. Specialsnickerier innefattar det mesta och behöver du hjälp med måtten så kan Lindesnickar´n hjälpa även där!

Specialsnickerier
Snickarkurser

Snickarkurser

Snickarkurser är under utveckling och hålls baserat på efterfrågan. Se Lindesnickar´ns Facebook för aktiv information om kommande kurser. Kurserna är huvudsakligen grundkurser som lär ut sågning, hyvling, svarvning, fräsning m.m. under 1, 2 eller 7 dagar.

Mässor

Om du reser runt i Sverige och bestämmer dig för att besöka en snickarmässa på vägen så kanske du stöter på Lindesnickar´n! Lindesnickar´n visar huvudsakligen upp fönsterspeglar och har varit i bland annat Färna, Brunskog och Stockholm. På vissa av dessa mässor har Kenneth vunnit priser och diplom för sina verk. Se Lindesnickar´ns Facebook för aktuella mässor.

Mässor
Metallverk

Smidesverkstad

Lindesnickar´n ligger vägg i vägg med Linde Byggmaskiner och utför diverse samarbeten med dem emellanåt. Har du ett snickeri i åtanke som även kräver metall-relaterade kompletteringar så finns den möjligheten på en och samma plats!

0581-100 52   |   070-444 25 98   |   kenneth.andersson@lindesnickarn.se   |   Skogstorpsvägen 3, 711 34 Lindesberg

Copyright © Lindesnickar´n 1992-2020; Alla rättigheter reserverade.   |   Lindesnickar´n Facebook